Turint mažų pomidoriukų juos galima labai skaniai paruošti. Šis receptas yra greitas ir lengvas.

Jums reikia pasiruošti:

1 kg mažų pomodoriukų
2 vyšnios lapeliai
2 lauro lapeliai
2 juodų serbetų lapeliai
3-4 grūdeliai juodo pipirėlio
1 skiltelė česnako

Į švarius 1 litro stiklainius sudedame vyšnių, lauro ir juodųjų serbertų lapelius, į stiklainio dugną dar suberiame pipirų grūdelius, 1 skiltelę česnako. Toliau yra sudedami pomidorai.

Puode yra užvirinamas vanduo ir su verdančiu vandeniu yra užpilami stiklainiai su pomidoriukais, ir šie uždengiami dangteliais paliekami pastovėti 10-15 min. Paskui stiklainiai yra nupilami į puodą, kuriame ruošiamas marinatas. Sudedama druska, cukrus ir kai vanduo užvirinamas, tada supilamas actas.

Jam naudojame: 1 litrui vandens – 2 dideli šaukštai acto, 120 gramų cukraus ir 60 gramų druskytės.

Paruoštas marinatas yra užpilamas ant stiklainių, jie užsukami, apverčiami ir paliekami, kad atvestų.

Tad skanių jums pomidorėlių.
Konservuoti pomidoriukai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)