Reikės

aguročių,
50 g druskos,
50 g cukraus,
krapų, adžikos, česnako – pagal skonį,
1-2 arbat šaukšteliai citrinos rūgšties.

Parenkame jaunus aguročių vaisius (kurų odelė dar minkšta ir sėklos nesubrendusios). 3 l aguročių stiklainiui reikės: 50 g druskos, 50 g cukraus, krapų, trupučio adžikos, česnako, citrinos rūgšties.

Supjaustome žiedeliais aguročius ir česnakus, užpilame verdančiu vandeniu ir palaikome 5 – 7 min. Vandenį nupilame ir iš jo ruošiame marinatą: pridedame 50 g druskos, 50 g cukraus. Vėl užpilame ant aguročių, palaikome 3 min, nupilame, vėl užverdame, į paskutinį užpilą sudedame citrinos rūgštį ir užpylę uždarome metaliniais dangteliais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją