Reikės:

500 g koldūnų su mėsa;
1 didelio svogūno;
~120 g fermentinio sūrio;
3-4 v.š. grietinės;
3-4 v.š. pomidorų padažo;
gabalėlio daktariškos dešros;
1 v.š. miltų;
puodelio vandens.
mėgstamų prieskonių (naudojau persiladą, mairūną, baziliką ir raudonėlius);
3-4 česnako skiltelių;
krapų.

Eiga:

Išverdame koldūnus, sudedame į skardą, apibarstome prieskoniais.

Smulkiai supjaustome svogūną ir pakepiname. Ant koldūnų dedame keptus svogūnus, tarkuotą daktarišką dešrą. Į nedidelį dubenį sudedame grietinę, pomidorų padažą, krapus, įspaudžiame česnako, įtarkuojame 60 g sūrio,beriame prieskonius,viską gerai išmaišome.

Puodelyje su vandeniu išmaišome miltus ir supilame į padažą, viską gerai išmaišome. Apipilame koldūnus. Kepame 180 laipsnių temperatūroje, apie 20 minučių. Baigiantis kepimo laikui apibarstome likusiu tarkuotu sūriu ir dar kelias minutes dedame į orkaitę.