Produktai:

1 kg kiaulienos,
200 g morkų,
200 g svogūnų,
1 saliero stiebas,
1 skiltelė česnako,
1 lauro lapas,
300 ml baltojo sauso vyno,
druskos, pipirų.

Kaip gaminti:

Svogūnus, morkas ir salierus supjaustykite skritulėliais, sudėkite į didelį puodą, sudėkite česnako skilteles ir kruopščiai išminkykite rankomis.

Mėsą supjaustykite gabalėliais, sumaišykite su daržovėmis. Sudėkite lauro lapus, įberkite druskos, pipirų, supilkite vyną, gerai išmaišykite rankomis.

Palikite pasimarinuoti bent 2 valandas ir kepkite.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją