Ingredientai:

1 kg kiaulienos pažandės
1 kg kiaulienos mentės
1 pastarnokas
1 petražolė
1 morka
1 svogūnas
2 ropiniai svogūnai
4 skiltelės česnako
100 g džiovintų baravykų
100 ml aliejaus
60 g skrudintų lazdynų riešutų

Paruošimas:

Virkite pažandę ir mentę vieną valandą. Po valandos sudėkite visus prieskonius ir virkite dar valandą. Nugriebkite putas, jei jos pradės kilti.

Džiovintus baravykus apmirkykite vandenyje, vėliau pavirkite. Svogūnus supjaustykite kubeliais, susmulkinkite ir česnaką. Viską apkepkite aliejuje kartu su baravykais. Tada mėsą stambiai sumalkite kartu apkeptais baravykais, svogūnais ir česnaku.

Viską sudėkite ant lėkštės ir apibarstykite skrudintais lazdynų riešutais. Skanaus!