Reikės:

3 stiklinės miltų,
1 indelis kondensuoto pieno,
1 kiaušinis,
1 šaukštas sodos (negesintos actu).

Kremas:

750 g pieno,
200 g sviesto,
1,5 stiklinės cukraus,
2 kiaušiniai,
3–4 šaukštai miltų,
1 pakelis vanilinio cukraus.

Tešlai sumaišome visus produktus. Padaliname tešlą į 8 vienodo dydžio gabalėlius ir iškočiojame keptuvės dydžio apskritimus.

Tešlos lakštus kepame sausoje ir karštoje keptuvėje, po 1 minutės apverčiame į kitą pusę. Blynai labai greitai keps, tad nesudeginkite.

Kai visi blynai iškeps, kraštus apsipjaustykite, bet neišmeskite, bus šonų papuošimams.

Kremui visus produktus sumaišome, išskyrus sviestą, dedame į dubenį, dedame ant vidutinės kaitros viryklės ir intensyviai maišome, kol masė taps vientisa. Sudedame smulkintą sviestą ir gerai išmaišome.

Blynus tepame šiltu kremu. Kai sutepsite visus blynus, apiberkite trupinukais ir dėkite į šaldytuvą.

Skanaukite ir kitiems pasakykite.