Reikės:

Lašišos filė 500 g
Citrina 1 vnt.
Česnakas 3 skiltelės
Medus 1 arb. šaukštelis
Druska, pipirai (pagal skonį)
Alyvuogių aliejus 2 valg. šaukštai

Lašišą išdėkite ant folijos, pabarstykite druskos, pipirų, įspauskite česnako, patepkite medumi, išdėliokite citrinos griežinėlius ir pašlakstykite alyvuogių aliejumi.

Kepkite ant grilio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)