100 g sviesto (kambario temperatūros)
2 valg. š. cukraus
2 kiaušiniai
190 g miltų
1 arbat. š. kepimo miltelių
žiupsnelio druskos
300 ml pieno
150 g dešrelių

Į dubenį sudėkite kambario temperatūros sviestą, suberkite cukrų ir įmuškite kiaušinius. Viską gerai išplakite iki purios masės. Suberkite miltus, kepimo miltelius ir druską. Viską lėtai plakite ir pilkite pieną, kol masė taps vientisa.

Tešlą paskirstykite į keksiukų formeles. Dešreles supjaustykite nedideliais gabalėliais ir įspauskite į keksiukų vidurį. Kepkite, kol gražiai pagels.

Raminta

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)