Kąsneliai su brie sūriu ir persimonu

Šis receptas atsiųstas konkursui „Skaniausias užkandis“. Kviečiame dalyvauti ir jus!
© Shutterstock nuotr.

...vakarus paskaninti siūlau greitais kąsneliais: persimonas, brie sūris, alyvuogės, citrininis čiobrelis. Tiks ir užklupus svečiams.

Živilė R.

Kąsneliai su brie sūriu ir persimonu
© Asmeninio albumo nuotr.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją
 
Naujienų prenumerata

Receptai

Šiltos žiedinio kopūsto ir pievagrybių salotos

Šios salotos puikiai atstos ir antrą patiekalą, nes yra labai sočios. Darbo nėra daug, o skonis, toks, kad nesuprasi ką valgai. Tikrai vertos būti pagaminamos ir suvalgytos.

Vištiena raugintų kopūstų patale

Darbo nedaug, o skonis... Skonis priklauso nuo kopūstų. Teko šį patiekalą valgyti pas vienus giminaičius ir kopūstai viską sugadino. Naudoju stiklainiuose esančius raugintus kopūstus ir jie niekada nenuvylė.

Kaimiškos pavasario salotos

Paprastos salotos, kurios tiks lieknėjantiems. Produktų šioms salotoms kiekviena šeimininkė ras savo virtuvėje.

Kavos ūkiai Kolumbijoje: kaip iki mūsų puodelio atkeliauja šviežios kavos pupelės? (3)

Kolumbijos kava visame pasaulyje vertinama už savitą ir išgrynintą skonį, o didžioji jos dalis užauginama mažose šeimyninėse plantacijose. Vienai iš tokių plantacijų jau 22 metus vadovauja Heber Sarria, kuris yra jau trečios savo šeimos kartos atstovas, tęsiantis savo protėvių kavos verslą. Anot jo, kavą Kolumbijoje pradedama gerti jau vaikystėje, tad nebestebina faktas, kad Kolumbijoje ją augina 550 tūkst. šeimų, o su kavos pramone susiję dar du milijonai gyventojų.

Spalvingas portugališkas troškinys (2)

Siūlome pamatyti, kaip gaminamas tradicinis portugališkas troškinys kataplana. Jūros gėrybės, daržovės, čiorisas ir ryškiausios spalvos – vienoje lėkštėje.