Reikės:

2 šaukštai aliejaus,
150 g karštai rūkytos šoninės,
1 svogūnas,
1 didelė morka,
200 g pievagrybių,
4 bulvės,
2 l vištienos sultinio,
druskos ir maltų juodųjų pipirų pagal skonį,
petražolių.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir jame pakepinkite susmulkintą spirgiukais šoninę. Kai ji apkeps, dėkite kubeliais smulkintą svogūną, pakepinkite. Dėkite tarkuotą morką ir vėl pakepinkite 2 min. Dėkite smulkintus grybus ir vis maišydami pakepkite 5 min.

Į verdantį sultinį dėkite kubeliais pjaustytas bulves ir virkite. Kai bulvės suminkštės, dėkite daržoves su pievagrybiais ir pavirkite 5 min.

Berkite smulkintas petražoles ir, jei reikia, berkite druskos ir pipirų.