Jogurto-braškių tortas

Reikės :
apie 150 g naminės varškės,
500g indelio natūralaus jogurto,
pakelio sausainių,
pakelio migdolų,
50 g sviesto,
vanilinio cukraus, cukraus,
pusės citrinos sulčių ir šaukštelio tarkuotos žievelės,
3 v.šaukštus želatinos,
citrininės žele,
braškių.

Sausainius sumalame, sukapojame migdolus. Sviestą ištirpiname, sumaišome su sausainiais. Viską gerai išmaišome ir dedame į tortinę, gerai paspaudžiant. Ant viršaus pridedame per pusę perpjautų braškių.

Maltą varškę, jogurtą, cukrų, vanilinį cukrų, citrinos sultis ir žievelę gerai išmaišome.

Pilame brinkintą želatiną ir vėl atsargiai išmaišome. Viską pilame ant sustingusio sausainių pagrindo. Vėl dedame braškių eilučių, pabarstom šokoladiniais pabarstukais, užpilame atvėsusia citrinine žele ir dedame šaldytuvan.

Ramunė Matulienė

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)