Produktai:

500 gramų jautienos filė,
0,3 stiklinės sojos padažo,
2 šaukštai cukraus,
3 saliero stiebai,
2 morkos,
1 sauja svogūnų laiškų,
200 gramų pievagrybių,
200 gramų špinatų,
2 šaukštai aliejaus,
0,5 stiklinės vandens.

Kaip gaminti:

1. Jautieną nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite juostelėmis.

2. Salierus nuplaukite, morkas nuskuskite. Daržoves supjaustykite 3 mm storumo šiaudeliais. Svogūnų laiškus ir špinatus nuplaukite, nusausinkite. Svogūnu supjaustykite stambiais žiedais, špinatus – šiaudeliais. Grybus nuplaukite, kiekvieną perpjaukite į keturias dalis.

3. Lėkštėje sumaišykite 0,5 stiklinės šalto virinto vandens, sojų padažą ir cukrų. Maišykite, kol cukrus visiškai ištirps.

4. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite (nesumaišydami) salierus, morkas, grybus ir svogūnų laiškus. Kai užvirs, patroškinkite dar 5 min.

5. Daržoves sustumkite į vieną pusę, į kitą pusę sudėkite jautienos gabalėlius. Dar kartą užvirinkite ir troškinkite 5 min.

6. Galiausiai padarykite vietos keptuvės krašte, sudėkite špinatus ir dar 3 min. patroškinkite. O tada dėkite patiekalą į lėkštes.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)