Reikės:
250 g plonai pjaustyto bekono,
250 g jautienos faršo,
mėgstamų mėsos prieskonių,
50 g fermentinio sūrio.
250 g jautienos faršo,
mėgstamų mėsos prieskonių,
50 g fermentinio sūrio.
Ant bambukinio padėklo, skirto sukti sušius, vertikaliai ir greta sudėti bekono juosteles. Jautienos faršą, pagardintą prieskoniais, išdėlioti horizontaliai centre.
Supjausčius sūrį į pailgas, centimetro pločio juosteles, sudėlioti jas išilgai ant faršo, taip, kad susidarytų ilga "sūrio linija".
Šią išklotinę reikia standžiai susukti ir sandariai suspaudus, gauti bekono, faršo ir sūrio vyniotinį.
Kepti vyniotinius ant žarijų apie 15 min. Galiausiai patepti apskrudusį bekono paviršių bet kokiu mėgstamu padažu ir kepti dar 5 minutes.