Idėjos, kad velykiniai patiekalai būtų ne tik skanūs, bet ir gražūs

Visi žinome, kad svarbu ne kiekis, o kokybė. Ypač ant šventinio stalo. Taigi verčiau mažiau patiekalų, bet jie skanesni ir, kas labai svarbu, estetiški. Juk valgome ne tik burna, skanaujame pirmiausia akimis.
Idėjos, kad velykiniai patiekalai būtų ne tik skanūs, bet ir gražūs
© Shutterstock nuotr.

Štai keletas idėjų, kaip išradingai papuošti ir patiekti šventinius patiekalus.

www.DELFI.lt
Diskusijų platforma laikinai išjungta. Prašome pabandyti vėliau.
 
Naujienų prenumerata

Receptai

Konkursas „Gardžiausi šventiniai žuvies patiekalai“ (3)

Vėl silkė pataluose ir karpis drebučiuose? O gal šiemet šventėms pagaminsite ką nors naujo?

Kulinarija ir kelionės: dvi geriausiai derančios aistros

Kulinarija ir kelionės. Štai pačios didžiausios mano viena kitą papildančios aistros. Pernai drąsiai mečiau sau iššūkį ir savo ištisų metų kelionių maršrutą susidėliojau pagal visiškai neįprastą trajektoriją: norėjau aplankyti tas šalis, kurių virtuvėse ypatingą vietą užima... žuvis.

Vištiena įtampai mažinti su Džiugu Siaurusaičiu (3)

Šį kartą „Nuotaikų virtuvėje“ – vištienos receptas, padėsiantis atsikratyti taip dažnai šiandien žmones kamuojančios įtampos. Šefas iš Italijos Gian Luca Demarco kartu su laidų vedėju Džiugu Siaurusaičiu siūlo išskirtinį ramybę suteikiantį sveikai ir laimingai augusios vištienos receptą!

Kaimiška grybienė (8)

Skaniausia su tikrais miško grybais, jei tik jų turite.

Besiruošiant didžiausioms metų šventėms – trys karališki patiekalai (3)

Žiemą ne tik drabužiai tampa šiltesni, paįvairinti sotesniais patiekalais norisi ir savo meniu.