Idėjos, kad velykiniai patiekalai būtų ne tik skanūs, bet ir gražūs

 (4)
Visi žinome, kad svarbu ne kiekis, o kokybė. Ypač ant šventinio stalo. Taigi verčiau mažiau patiekalų, bet jie skanesni ir, kas labai svarbu, estetiški. Juk valgome ne tik burna, skanaujame pirmiausia akimis.
© Shutterstock nuotr.

Štai keletas idėjų, kaip išradingai papuošti ir patiekti šventinius patiekalus.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją
 
Naujienų prenumerata

Receptai

Varškės užtepėlė su žalumynais (1)

Šis receptas atsiųstas konkursui „Lengviau ir skaniau“ Dėkojame Julijai ir laukiame jūsų receptų.

Tradicinės Cezario salotos (3)

Cezario salotos pažįstamos daugeliui, tačiau, ar žinote, kokia yra šių salotų istorija bei tradicinis paruošimo būdas?

Beatos receptas: supermišrainė į darbą (7)

Jei jūsų šaldiklyje, kaip ir mano, visada savo pasirodymą paruošusios sėdi ir eilės laukia šaldytos daržovės, o virti burokėliai yra ne šaldytuvo svečiai, bet nuolatiniai gyventojai, tai šią mišrainę pagaminti galėsite bet kada. Be papildomų vizitų į parduotuvę ar pas kaimynę.

Apelsininė vištiena su medumi (1)

Norėtumėte kažko skanaus ir paprasto? Nenorite ilgai stovėti prie viryklės? Puiku. Siūlau jums patiekalą, kurį pagaminsite greitai ir dar greičiau suvalgysite.

Kaip panaudoti kiaušinius, kad netektų išmesti: 3 Nidos Degutienės receptai (1)

Šventės baigėsi, o margučiai - ne. Ką daryti? Pasak Nidosrecetai.lt autorės Nidos Degutienės, jeigu kiaušiniai buvo virti Velykoms ir laikomi šaldytuve, jie yra saugūs valgyti ir po švenčių.