Idėjos, kad velykiniai patiekalai būtų ne tik skanūs, bet ir gražūs

 (4)
Visi žinome, kad svarbu ne kiekis, o kokybė. Ypač ant šventinio stalo. Taigi verčiau mažiau patiekalų, bet jie skanesni ir, kas labai svarbu, estetiški. Juk valgome ne tik burna, skanaujame pirmiausia akimis.
Idėjos, kad velykiniai patiekalai būtų ne tik skanūs, bet ir gražūs
© Shutterstock nuotr.

Štai keletas idėjų, kaip išradingai papuošti ir patiekti šventinius patiekalus.

www.DELFI.lt
Naujienų prenumerata
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Receptai

Netradiciniai dešrainių receptai (3)

Liepos 23 visame pasaulyje minima kaip Tarptautinė dešrainių diena – nenuostabu, nes šio patiekalo receptų variacijų įvairiose šalyse yra nesuskaičiuojama galybė.

Virtiniai su mėlynėmis (4)

Virtiniams paruošti prireiks: 3 stiklinių miltų, 1 kiaušinio, vandens, 1 šaukšto sviesto, 3 stiklinių mėlynių, druskos.

Vasariški uogų ruošimo receptai: šaldymas, uogienės ir šerbetas

Dabar pats metas mėgautis uogomis ir paruošti jų atsargų žiemai.

Vištiena įdaryta paprika (3)

Už receptą dėkojame feisbuko puslapio „Samčio užrašai“ autorei Odetai.

Gaivios salotos su krabų lazdelėmis (8)

Už receptą dėkojame feisbuko puslapio „Samčio užrašai“ autorei Odetai.