Idėjos, kad velykiniai patiekalai būtų ne tik skanūs, bet ir gražūs

 (4)
Visi žinome, kad svarbu ne kiekis, o kokybė. Ypač ant šventinio stalo. Taigi verčiau mažiau patiekalų, bet jie skanesni ir, kas labai svarbu, estetiški. Juk valgome ne tik burna, skanaujame pirmiausia akimis.
Idėjos, kad velykiniai patiekalai būtų ne tik skanūs, bet ir gražūs
© Shutterstock nuotr.

Štai keletas idėjų, kaip išradingai papuošti ir patiekti šventinius patiekalus.

www.DELFI.lt
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją
 
Naujienų prenumerata

Receptai

Šakočio giminaitis (3)

Už receptą dėkojame feisbuko puslapio „Samčio užrašai“ autorei Odetai.

Kiauliena troškinta kavoje

Už receptą dėkojame feisbuko puslapio „Samčio užrašai“ autorei Odetai.

Tiesiog nuodėmingai skanu: 3 receptai su moliūgais (2)

Darže karaliaujant moliūgams, patiekalai iš šių daržovių vis dažniau gula ant gyventojų stalo. Moliūgai pelnytai laikomi viena iš vertingiausių daržovių, nes nepriklausomai nuo gaminimo būdo, jie nepraranda organizmui itin naudingų maistingųjų medžiagų. Prekybos tinklo IKI maisto ekspertė Aistė Rasmussen, šį kartą siūlo išbandyti 3 ypatingai gardžius patiekalus, kurie nustebins net šios daržovės dar nespėjusius pamėgti namų kulinarus.

Kaip gardžiai paruošti bulves: specialisto patarimai (5)

Jeigu vyktų nuobodžiausių daržovių rinkimai, tikėtina, juos be konkurencijos laimėtų bulvės. Šeimininkės jų paprastai griebiasi tada, kai šaldytuve nebelieka jokių kitų produktų, sakoma pranešime spaudai. Tačiau kulinarai neskuba šios daržovės nurašyti. Pasak jų, yra daug bulvių paruošimo būdų bei nemažai pagardų, kuriais paskanintos bulvės nustebins netikėtu skoniu. Kokie jie?