Įdarytos krabų lazdelės

 (12)
Labai skanus ir lengvas užkandis. Pirmaisiais kartais šiek tiek vargo būdavo su krabų lazdelių išvyniojimu, bet palaikius apie 5 minutes karštame vandenyje viskas pasidaro žymiai lengviau!
Įdarytos krabų lazdelės
Įdarytos krabų lazdelės
© „Šokiai virtuvėje“ nuotr.

Reikės:

12 krabų lazdelių;
4 kietai virtų kiaušinių;
60 g fermentinio sūrio ,
pipirų, druskos.
2-3 v.š. majonezo.

Eiga:

Įdarui burokine tarka sutarkuojame virtus kiaušinius bei sūrį, suberiame prieskonius ir viską gerai išmaišome. Imame krabų lazdeles, išvyniojame ir apdedame įdaru ir vėl suvyniojame. Jei išvyniojant lazdelė įplyšta ar suplyšta, nesikrimskite, įdaras viską kuo puikiausiai sulipina.

Skanaus!

„Šokiai virtuvėje“
Naujienų prenumerata
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Receptai

Vaikų džiaugsmas - ant griliaus kepti zefyrai (7)

Minkšti ir burnoje tirpstantys saldumynai, pavergę vaikų širdis ir skonių receptorius, – zefyrai. Tikras saldumynų karalius, puikiai tinkantis vasaros išvykoms ir ne tik. Dar neseniai Lietuvoje išpopuliarėjusį desertą žiemos metu daugelis įprato dėti į kakavą, o vasarą kepti ant laužo. Puikiu desertu iškylautojams šie purūs saldumynai taps ir iškepti ant griliaus.

Lengvas kaip debesėlis jogurtinis tortas su braškėmis

Šį tortą pagaminsite per 1 valandą, tačiau reikės dar 4 valandų jam atšaldyti, kad sustingtų želė sluoksniai. Vienoje porcijoje – 290 kcal.

Mėgaukitės: 4 gardėsiai su braškėmis (1)

Vasara ir braškės – neatsiejami dalykai. Pasirodo, šios uogos iš tiesų yra rožių šeimos narės, o viduramžiais buvo manoma, kad jos gali atnešti taiką ir klestėjimą. Norite tikėkite, norite ne, bet jei įsimylėjėliai padalys pusiau ir suvalgys dvigubą braškę – jų meilė klestės. Norėdami vasarą praleisti meiliai ir gardžiai, gaminkite patiekalus iš šių raudonų vasaros gėrybių.