Įdarytos krabų lazdelės

 (12)
Labai skanus ir lengvas užkandis. Pirmaisiais kartais šiek tiek vargo būdavo su krabų lazdelių išvyniojimu, bet palaikius apie 5 minutes karštame vandenyje viskas pasidaro žymiai lengviau!
Įdarytos krabų lazdelės
© „Šokiai virtuvėje“ nuotr.

Reikės:

12 krabų lazdelių;
4 kietai virtų kiaušinių;
60 g fermentinio sūrio ,
pipirų, druskos.
2-3 v.š. majonezo.

Eiga:

Įdarui burokine tarka sutarkuojame virtus kiaušinius bei sūrį, suberiame prieskonius ir viską gerai išmaišome. Imame krabų lazdeles, išvyniojame ir apdedame įdaru ir vėl suvyniojame. Jei išvyniojant lazdelė įplyšta ar suplyšta, nesikrimskite, įdaras viską kuo puikiausiai sulipina.

Skanaus!

„Šokiai virtuvėje“
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją
 
Naujienų prenumerata

Receptai

Ypatingas uogų ir špinatų tortas (3)

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Justinai ir laukiame jūsų receptų.

Skaniausi vasaros pusryčiai (10)

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Virginijai ir laukiame jūsų receptų.

Želė tortas su grietinėle

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Justynai ir laukiame jūsų receptų.

Suktinukai su lašiša (6)

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Justynai ir laukiame jūsų receptų.

Tradicinė šaltiena su žirneliais

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Justynai ir laukiame jūsų receptų.