Įdarytos krabų lazdelės

 (12)
Labai skanus ir lengvas užkandis. Pirmaisiais kartais šiek tiek vargo būdavo su krabų lazdelių išvyniojimu, bet palaikius apie 5 minutes karštame vandenyje viskas pasidaro žymiai lengviau!
Įdarytos krabų lazdelės
Įdarytos krabų lazdelės
© „Šokiai virtuvėje“ nuotr.

Reikės:

12 krabų lazdelių;
4 kietai virtų kiaušinių;
60 g fermentinio sūrio ,
pipirų, druskos.
2-3 v.š. majonezo.

Eiga:

Įdarui burokine tarka sutarkuojame virtus kiaušinius bei sūrį, suberiame prieskonius ir viską gerai išmaišome. Imame krabų lazdeles, išvyniojame ir apdedame įdaru ir vėl suvyniojame. Jei išvyniojant lazdelė įplyšta ar suplyšta, nesikrimskite, įdaras viską kuo puikiausiai sulipina.

Skanaus!

„Šokiai virtuvėje“
Naujienų prenumerata
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Receptai

Keksiukai su riešutų kremu

Kaip ir dauguma šokoladinių keksiukų, šie irgi yra purūs, minkštučiai ir gardūs. Riešutų kremo kepurių mintis kilo vieną gūdžią dieną, kai reikėjo skubiai susiruošti į svečius pas saldumynų garbintojus. Jie visada laukia ne tik manęs :) Šokoladiniai keksiukai buvo iškepti, bet namie nebuvo jokių produktų glazūrai ar kremui. Tik lentynos kampe liūdintis riešutų kremo indelis.

Salotos vyriškai: receptai, kuriems neatsispirs stiprioji lytis

Moterys nepaprastai vertina salotų patiekalus dėl žalumynų ir šviežių daržovių, tačiau vyrai dažnai pasigenda baltymų ir pikantiškesnio skonio. Ne bėda – paruošėme kelis receptus, subalansuotus vyrams. Išvaikykite išankstinius nusistatymus, nes salotos taip pat gali būti kupinos baltymų ir nustebinti skonių įvairove.

Lietuvos vyndariai: mus lenkia net latviai, o kas kaltas? (4)

Apipintas mitais, sovietmečiu išgyvenęs nuosmukį, lietuviškas vynas išgyvena atgimimo laikus. Vis daugiau vyndarių įvairiais būdais iš vaisių, uogų ar net daržovių spaudžia vyną. Jį vertina žinovai, tačiau daugelį atbaido didelė kaina, o smulkiuosius vyndarius siutina valdžios požiūris.

Tokių dar neragavote – orkaitėje kepti čeburekai (4)

Tikriausiai daugelis nustebote – negi dar ir tokių čeburekų yra? Lidse gyvenanti Odeta siūlo išmėginti šį receptą – tikrai nenusivilsite.

Ant grotelių dėkite strutienos kepsnius (2)

Lengvai virškinama kaip paukštiena ir maistinga kaip jautiena. Tuo pasižymi strutiena – viena vertingiausių mėsos rūšių ir apskritai vienas naudingiausių maisto produktų žmogaus organizmui. Jos kepsniukai ant grotelių gali tapti sezono atradimu.