Įdarytos krabų lazdelės

 (12)
Labai skanus ir lengvas užkandis. Pirmaisiais kartais šiek tiek vargo būdavo su krabų lazdelių išvyniojimu, bet palaikius apie 5 minutes karštame vandenyje viskas pasidaro žymiai lengviau!
Įdarytos krabų lazdelės
Įdarytos krabų lazdelės
© „Šokiai virtuvėje“ nuotr.

Reikės:

12 krabų lazdelių;
4 kietai virtų kiaušinių;
60 g fermentinio sūrio ,
pipirų, druskos.
2-3 v.š. majonezo.

Eiga:

Įdarui burokine tarka sutarkuojame virtus kiaušinius bei sūrį, suberiame prieskonius ir viską gerai išmaišome. Imame krabų lazdeles, išvyniojame ir apdedame įdaru ir vėl suvyniojame. Jei išvyniojant lazdelė įplyšta ar suplyšta, nesikrimskite, įdaras viską kuo puikiausiai sulipina.

Skanaus!

„Šokiai virtuvėje“
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją
 
Naujienų prenumerata

Receptai

Vištiena įtampai mažinti su Džiugu Siaurusaičiu (3)

Šį kartą „Nuotaikų virtuvėje“ – vištienos receptas, padėsiantis atsikratyti taip dažnai šiandien žmones kamuojančios įtampos. Šefas iš Italijos Gian Luca Demarco kartu su laidų vedėju Džiugu Siaurusaičiu siūlo išskirtinį ramybę suteikiantį sveikai ir laimingai augusios vištienos receptą!

Kaimiška grybienė (8)

Skaniausia su tikrais miško grybais, jei tik jų turite.

Besiruošiant didžiausioms metų šventėms – trys karališki patiekalai (3)

Žiemą ne tik drabužiai tampa šiltesni, paįvairinti sotesniais patiekalais norisi ir savo meniu.

Kopūstų ir faršo troškinys

Tai puikus patiekalas, kai norisi šilto maisto ir daug... Puikiai atstoja ir sriubą, ir antrą patiekalą.

Apelsininiai sausainiai (1)

Sausainiai puikūs, labai skanūs, nors ir be galo paprasti.