Ingredientai:

pomidorai (4 vnt.)
rūkyta vištiena (150 g)
fermentinis sūris (80 g)
salierai (1 stiebas)
rūgštūs obuoliai (1 vnt.)
majonezas (3-4 v.š.)
pipirai
druska

Pomidorų puseles išskobti. Vištieną, fermentinį sūrį, obuolį, saliero stiebą supjaustyti kubeliais, gardinti prieskoniais, majonezu ir viską gerai sumaišyti. Paruošta mase įdaryti pomidorų puseles. Skanaus!

Jurgita
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją