Labai norėjau pasidalinti šių kukulių receptu, įdomus variantas Jūsų rytojaus pietums!

Reikės:

1 kg kiaulienos faršo;
9 nedidelių kiaušinių;
1 mažos virtos morkos;
gabalėlio fermentinio sūrio;
keletos šaukštų majonezo;
kelių saujelių krapų;
pusės stiklinės manų kruopų;
2 v.š. grietinės;
prieskonių;
3 mažų skiltelių česnako.

Eiga:

Į faršą suberiame manų kruopas, įmušame 1 kiaušinį, suberiame prieskonius, grietinę ir gerai išmaišome, išminkome, 10 kartų metame į stalviršį ir atidedame į šalį. Išverdame 8 kiaušinius, perpjauname išilgai pusiau. Išimame trynius, sumaišome su tarkuota morka bei sūriu, sudedame krapus, smulkintus česnakus, majonezą ir išmaišome.

Gautą įdarą sudedame į kiaušinių puseles ir sulipiname. Imame faršo gabalėlį, suformuojame blyną, dedame kiaušinį ir aplipiname, suformuojame pailgą kukuliuką.

Kepame 180-200 laipsnių temeratūroje, apie 25-30 minučių. Kepimo laikui artėjant į pabaigą įjungiame grilio funkciją.

Skanaus!