Produktai:

200 g grietinėlės (35 proc.),
225 g juodojo šokolado (70 proc. kakavos),
2 šaukštai romo,
0,3 stiklinės pistacijų,
0,3 stiklinės migdolų drožlių.

Kaip gaminti:

1. Puode įkaitinkite grietinėlę. Dubenyje gabalėliais sulaužykite šokoladą.

2. Pilkite ant šokolado karštą grietinėlę ir maišykite, kol masė bus vientisa. Tada sudėkite 25 g sviesto, 2 šaukštus romo, išmaišykite ir nakčiai įdėkite masę į šaldytuvą.

3. Pistacijas išgliaudykite, trintuvu sutrinkite iki smulkių kruopelių. Suberkite jas į lėkštę. Į kitą lėkštę suberkite migdolų drožles. Suformuokite saldainius, apvoliokite juos smulkintose pistacijose, migdolų drožlėse, paskui įdėkite į šaldytuvą.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)