Greitai ir lengvai pagaminamas šokoladainis

 (5)
Gaminimas užtrunka apie 45 min.
© Shutterstock

Produktai:

2 puodeliai balto cukraus
1 puodeliai sviesto arba margarino
1/2 puodelio kakavos miltelių
1 arbatinis šaukštelis vanilės ekstrakto
4 kiaušiniai
1 1/2 puodelio miltų
1/2 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
1/2 arbatinio šaukštelio druskos
1/2 puodelio graikinių riešutų puselių

Gaminimas:

1. Ištirpinkite sviestą ar margariną ir sudėkite visus produktus iš eilės kaip nurodyta sąraše. Gautą masę sukrėskite į kepimo skardą.

2. Ikaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių C ir kepkite nuo 20 iki 30 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją
 
Naujienų prenumerata

Receptai

Tradicinės Cezario salotos (3)

Cezario salotos pažįstamos daugeliui, tačiau, ar žinote, kokia yra šių salotų istorija bei tradicinis paruošimo būdas?

Kaip panaudoti kiaušinius, kad netektų išmesti: 3 Nidos Degutienės receptai (1)

Šventės baigėsi, o margučiai - ne. Ką daryti? Pasak Nidosrecetai.lt autorės Nidos Degutienės, jeigu kiaušiniai buvo virti Velykoms ir laikomi šaldytuve, jie yra saugūs valgyti ir po švenčių.

Ruošiamės Velykoms: gudrybės ir patarimai

TOP 8 svarbiausi patarimai prieš ruošiantis gražiausiai pavasario šventei. Kaip atskirti kiaušinis virtas ar žalias, šviežas ar ne. Kiek laiko virti kiaušinius ir kuo skiriasi balti kiaušiniai nuo rudų. Sužinosite, kaip natūraliomis priemonėmis nudažyti kiaušinius įvairiausiomis spalvomis.

Gardusis kiaulienos kepsnys su citrininiu padažu (2)

Velykų stalui - sultingas ir gardus kepsnys!

To tikrai nežinojote: žuvienę dažnas verda klaidingai (11)

Kiekvienas lietuvis puikiai žino, kaip gaminti pagrindinius tradicinius patiekalus – kas labiau mėgsta didžkukulius, kas šaltibarščius, o kas žuvienę. Nors pastaroji gali pasirodyti gaminama bene paprasčiausiai, specialistai sako, kad tikrą senovės lietuvių žuvienę išvirti nėra taip lengva.