Greitai ir lengvai pagaminamas šokoladainis

 (5)
Gaminimas užtrunka apie 45 min.
© Shutterstock

Produktai:

2 puodeliai balto cukraus
1 puodeliai sviesto arba margarino
1/2 puodelio kakavos miltelių
1 arbatinis šaukštelis vanilės ekstrakto
4 kiaušiniai
1 1/2 puodelio miltų
1/2 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
1/2 arbatinio šaukštelio druskos
1/2 puodelio graikinių riešutų puselių

Gaminimas:

1. Ištirpinkite sviestą ar margariną ir sudėkite visus produktus iš eilės kaip nurodyta sąraše. Gautą masę sukrėskite į kepimo skardą.

2. Ikaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių C ir kepkite nuo 20 iki 30 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją
 
Naujienų prenumerata

Receptai

Žuvis, troškinta žaliajame petražolių padaže (2)

Šis receptas atsiųstas konkursui „Lengviau ir skaniau“ Dėkojame Liucijai ir laukiame jūsų receptų.

Vištienos šašlykas iš orkaitės (3)

Žinoma, šašlykas, keptas gamtoje, visada gardesnis ir teikiantis daugiau malonių emocijų, tačiau ir keptas orkaitėje pavyksta ne ką prasčiau. Bandom!

Marcipanas. Ko nežinojote apie šį didikų vertintą skanėstą (3)

Konditerijos gaminiai – ne tik prisiekusių smaližių džiaugsmas, bet ir kiekvieno virtuvės meistro pasididžiavimas. Yra vienas desertas, sukeliantis daugiausiai diskusijų dėl savo paslaptingos kilmės istorijos – tai marcipanas, Lietuvoje gyvuojantis daugiau nei 400 metų.

Varškės apkepas su natūraliu jogurtu (2)

Niekas negali atsispirti šiam varškės apkepui!

Avižų ir uogų pusryčiai

Maistingų, saldžių pusryčių receptas su avižomis.