Kaip gaminti:

Iš miltų, pasūdyto vandens suminkoma kietoka tešla. Iš jos padaromi piršto storumo voleliai, supjaustomi 2-3 cm ilgio gabalėliais ir per tarkos antrąją pusę braukiant padaromi ežiukai. Galima į tešlą įdėti truputį varškės, bus gardžiau.

Pagamintus briedžiukus dėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti 8-10 min. Išvirus užpilti lydytu sviestu, patiekti su grietine arba spirgučiais.

Skanaus!

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)