Produktai:

50 g miško grybų (turėtų būti apvirti),
100 g smulkiai supjaustytų pievagrybių,
30 g smulkiai supjaustyto svogūno (galima pakepinti svieste, bus skaniau),
50 g kukurūzų kruopų,
1/4 aitriosios paprikos ankšties (smulkiai supjaustyti),
druskos, pipirų pagal skonį,
džiūvėsėlių apvoliojimui,
saulėgrąžų aliejaus kepimui.

Kaip gaminti:

1. Supjaustykite grybus ir sudėkite į lėkštę. Sudėkite ir pievagrybius, svogūnus, kruopas, prieskonius. Išminkykite, gautą masę padalinkite į keturias dalis.

2. Suformuokite kotletus, apvoliokite džiūvėsėliuose.

3. Apkepkite kotletus aliejuje iš abiejų pusių. Kepti maždaug po 10 min. Iškepusius apibarstykite žalumynais, galima patiekti su grybų padažu ir bulvių koše.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)