Produktai:

500 g maltos mėsos (kiaulienos, vištienos ar kalakutienos)
1 svogūno
1 kiaušinio
1 nedidelio obuolio
1 v. šaukšto krakmolo
druskos, pipirų, mėgstamų prieskonių

Glazūra:

1 v.š. medaus
1 v.š. sojos padažo
1 v.š.citrinos sulčių
2 v.š. apelsinų sulčių

Kaip gaminti:

1. Obuolį nulupti, sutarkuoti labai smulkiai, sultis nuspausti.

2. Svogūną smulkiai supjaustyti. Į maltą mėsą dėti tarkuotą obuolį, svogūną, kiaušinį, krakmolą, prieskonius ir druską. Gerai išmaišyti. Padėti į šaldytuvą valandai.

3. Iš faršo formuoti kukulius, dėti į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi ir kepti 225 laipsnių temperatūroje 15 minučių.

4. Glazūrai visus produktus sumaišyti. Ištepti kukulius ir dar pakepti 5 minutes.

5. Patiekti su mėgiamu garnyru.

Skanaus!

Dėkojame DELFI skaitytojai Ramintai už receptą!

*************

Mėgstate gaminti? Pasidalinkite savo receptu su DELFI skaitytojais! Savo receptą, surašytą taisyklinga lietuvių kalba, ir nuotrauką talpinkite apačioje esančioje formoje. Ačiū!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)