Gardūs šaltibarščiai

 (21)
Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Anželikai ir laukiame jūsų receptų.
Šaltibarščiai
© Asm. archyvas

Reikės

2 l šaltibarščių kefyro
500 g burokėlių (virtų)
200 ml vandens (verdančio)
3 agurkų
1 ryšulėlio krapų
1 ryšulėlio svogūnų laiškų
2 šaukštų grietinės
šiek tiek druskos
Virtų kiaušinių

Gaminimas

Burokėlius sutarkuoti ir užpilti verdančiu vandeniu. Tada burokėliai paleidžia savo sultis.

Įdėti grietinės ir išmaišyti. O tada dėti labai smulkiai pjaustytus agurkus, krapus ir svogūnų laiškus, pagal skonį įdėti druskos ir užpilti šaltibarščių kefyru. Gerai išmaišyti.

Patiekdama kiekvienam į lėkštę dedu virto kiaušinio. Valgome su virtomis bulvėmis arba bulvių koše. Bulvių košę dedu su ledų šaukštu, prieš tai pamerkdama į nuovirą nuo bulvių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją
 
Naujienų prenumerata

Receptai

Ypatingas uogų ir špinatų tortas (3)

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Justinai ir laukiame jūsų receptų.

Skaniausi vasaros pusryčiai (10)

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Virginijai ir laukiame jūsų receptų.

Želė tortas su grietinėle

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Justynai ir laukiame jūsų receptų.

Suktinukai su lašiša (6)

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Justynai ir laukiame jūsų receptų.

Tradicinė šaltiena su žirneliais

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Justynai ir laukiame jūsų receptų.