Kremui gaminti reikia:

250 ml. plakamosios grietinėlės (35 %),
šaukšto cukraus,
250 – 300 ml. jogurto (aš renkuosi jogurtą Alma su keptais obuoliais),
bet kokių uogų.

Grietinėlę su cukrumi išplakame iki standumo ir sumaišome su jogurtu. Į desertinius indelius sluoksniuojame gautą kremą su uogomis ir šiek tiek pasaldintomis uogų sultimis, išspaustomis lėtaeige sulčiaspaude arba pačiomis sutrintomis uogomis. Papuošiame sveikomis uogomis.
Paprasta, greitai pagaminama ir labai skanu.

Vilma

Šis receptas atsiųstas konkursui „Gardžiausias vasaros desertas su uogomis“. Kviečiame dalyvauti ir Jus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)