Kukurūzai nebūdingi mūsų kultūrai, nes tai yra daugiau Amerikos nei Europos reikalas. Vietinės Amerikos gentys kirto kukurūzus, kol europiečiai neatkeliavo iki jų.

Kukurūzų burbuolė gali būti puikus, greitai paruošiamas vakarienės pagardas, bet atminkit ją valgyti delikačiai tikrai nepavyks. Etiketo žinovai vadina, tai vienu sudėtingiausiai valgomų patiekalų: pirštus tikrai išsitepsite. Aišku, galite bandyti nupjauti aštriu peiliu, tačiau prarasite visą smagumą.

O pagal 50 geriausių patiekalų sąrašą, kukurūzų burbuolė yra taip paplitus po visą pasaulį nuo laikų, kai žmonės gyveno urvuose, todėl vienos savininkės šalies net ir neturi.

Keletas patarimų kaip paruošti kukurūzų burbuolę: galima kepti orkaitėje, suvyniojus į foliją, pirmiau patepus minkštu sviestu ir pagardinus druska. Galima tiesiog apvirti vandenyje ir apibarstyti mėgstamais prieskoniais ir.

štai dar kukurūzų burbuolės transformaciją į kai ką įdomaus pavyzdys. Tam viso labo reiks tik majonezo ir sūrio. Ir pagaliau gi pasidarykite majonezą patys namuose ir po penkto karto į pirktinį žiūrėti nenorėsite.

Paruošti reikės:

šviežių kukurūzų burbuolių
naminio majonezo
tarkuoto kietojo sūrio

Kukurūzų burbuolę galite pakepinti keptuvėje apie 10 minučių ir visų pusių ar kepti orkaitėje, pagardinkite druska. Iškepusią aptepkite majonezu ir apvoliokite smulkiai tarkuotame kietajame sūryje.