Jums reikės:

0,5 l kefyro,
50 g liesos varškės,
250 g šviežių žemuogių,
1 valg. šaukšto vandens,
2 gvazdikėlių,
medaus pagal skonį.

Supilkite į puodą stiklinę karšto vandens, suberkite gvazdikėlius, užvirinkite. Leiskite nuovirui 10-15 minučių nusistovėti po uždengtu dangčiu. Atšaldytą mišinį prakoškite ir sumaišykite su liesa varške, pertrinta per sietelį.

Nuplautas žemuoges užpilkite kefyru, pagal skonį įdėkite medaus ir supilkite varškės ir gvazdikėlių nuoviro mišinį. Paruoštą sriubą papuoškite braškėmis ir kiviais.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją