Vafliams reikės:
6 kiaušinių (mama naudojo ančių)
stiklinės cukraus
2-2,5 stiklinės miltų
200 g ištirpdyto sviesto
vanilinio cukraus pagal skonį
šlakelio pieno
Kiaušinius gerai išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Supilkite ištirpintą ir atvėsintą sviestą, šlakelį pieno ir išmaišykite. Galiausiai suberkite miltus ir užmaišykite tešlą. ji turi būti gana skysta.
Produktų proporcijos gali varijuoti, bet tešla turi būti skysta, kitaip lenkiant vaflius jie lūžinės.
Įkaitintos vaflinės paviršių patepkite riebalais, pilkite po šaukštą tešlos ir kepkite. Dar karštus vafliu suvyniokite į ritinėlius.
Skanaus!
Dėkojame Giedrės mamai už receptą!