Vafliams reikės:

6 kiaušinių (mama naudojo ančių)
stiklinės cukraus
2-2,5 stiklinės miltų
200 g ištirpdyto sviesto
vanilinio cukraus pagal skonį
šlakelio pieno

Kiaušinius gerai išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Supilkite ištirpintą ir atvėsintą sviestą, šlakelį pieno ir išmaišykite. Galiausiai suberkite miltus ir užmaišykite tešlą. ji turi būti gana skysta.

Produktų proporcijos gali varijuoti, bet tešla turi būti skysta, kitaip lenkiant vaflius jie lūžinės.

Įkaitintos vaflinės paviršių patepkite riebalais, pilkite po šaukštą tešlos ir kepkite. Dar karštus vafliu suvyniokite į ritinėlius.

Skanaus!

Dėkojame Giedrės mamai už receptą!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)