Jums reikės:

· 2 morkų
· 1 vidutinio dydžio paprikos
· 0,5 čili pipiro
· 2 skiltelių česnako
· 3 valgomųjų šaukštų augalinio aliejaus
· 200 g šaldytų arba šviežių šparaginių pupelių
· 400 g žiedinių kopūstų
· 3 valgomųjų šaukštų sojos padažo
· 150 g  išvalytų krevečių
· Druskos, pipirų, žalumynų – pagal skonį

Gaminimas:

1) Morkas nuplaukite, nuskuskite ir supjaustykite. Taip pat pasielkite ir su paprika. Išimkite čili pipiro sėklytes ir taip pat susmulkinkite, išspauskite česnaką.

2) Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite česnaką bei čili pipirą. Tada sudėkite morkas ir papriką, pamaišydamos kepkite apie 5 minutes.

3) Į keptuvę įliekite 200 mililitrų vandens, sudėkite pupeles ir susmulkintus žiedinius kopūstus, leiskite užvirti. Tada pagardinkite sojos padažu, druska bei pipirais. Sudėkite krevetes ir viską ant silpnos ugnies troškinkite dar 5 minutes.

4) Patiekalą papuoškite žalumynais.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją