Cukinijų blyneliai su varške ir lašiša

 (2)
Dar vieni neįprasti blyneliai, ir pusryčiams, ir pietums ar vakarienei, o ir užkandis neprastas. Skanūs tiek šilti, tiek šalti. Vietoje lašišos galima dėti pieniškų dešrelių.
Cukinijų blyneliai su varške ir lašiša
Cukinijų blyneliai su varške ir lašiša
© „Šokiai virtuvėje“ nuotr.

Reikės:

400 g išvalytos cukinijos;
200 g varškės;
3 kiaušinių;
~5 v. š. miltų;
saujelės krapų;
100 g rūkytos arba sūdytos lašišos;
prieskonių.

Eiga:

Burokine tarka sutarkuojame cukinijas, nusunkiame skystį. Sudedame varškę, įmušame kiaušinius,dedame krapus, miltus, gerai išmaišome.

Lašiša supjaustome nedideliais gabaliukais, sudedame į cukinijos masę, beriame prieskonius ir viską išmaišome. Kepame iš abiejų pusių, kol gražiai paskrus.

Beje, nuo druskos gaminimo eigoje cukinija gali pradėti leisti skystį, tad žiūrėkite, jei tešla pradės skystėti įberkite dar šiek tiek miltų.

„Šokiai virtuvėje“
Naujienų prenumerata
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Receptai

Netradiciniai dešrainių receptai (4)

Liepos 23 visame pasaulyje minima kaip Tarptautinė dešrainių diena – nenuostabu, nes šio patiekalo receptų variacijų įvairiose šalyse yra nesuskaičiuojama galybė.

Virtiniai su mėlynėmis (7)

Virtiniams paruošti prireiks: 3 stiklinių miltų, 1 kiaušinio, vandens, 1 šaukšto sviesto, 3 stiklinių mėlynių, druskos.

Vasariški uogų ruošimo receptai: šaldymas, uogienės ir šerbetas

Dabar pats metas mėgautis uogomis ir paruošti jų atsargų žiemai.

Vištiena įdaryta paprika (3)

Už receptą dėkojame feisbuko puslapio „Samčio užrašai“ autorei Odetai.

Gaivios salotos su krabų lazdelėmis (8)

Už receptą dėkojame feisbuko puslapio „Samčio užrašai“ autorei Odetai.