Reikės:

pakuotės vaflių lakštų,
5 kiaušinių,
6 v.š. grietinės,
6 v.š. miltų,
500 g faršo (250 g vištienos ir 250 g jautienos),
4 v.š. grietinėlės,
druskos,
pipirų.

Faršą sumaišyti, berti prieskonius ir pilti grietinėlę. Faršą dėti ant vaflio lakšto, o kitu lakštu jį prispausti.

Kiaušinius išplakti su grietine, prieskoniais ir miltais, turi gautis gana tiršta tešla.

Vaflius supjaustyti trikampėliais, merkti į tešlą ir kepti gerai įkaitintoje keptuvėje negailint aliejaus. Gerai apskrudinti iš abiejų pusių ant nedidelės ugnies.

Skanaus!

Agnė R.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)