Reikės:

350 ml šilto vandens,
3 šaukštai aliejaus,
žiupsnelis druskos,
apie 500 g miltų (aš truputį daugiau sunaudojau),
450 g kalakutienos faršo,
0,5 svogūno,
5-6 pievagrybiai,
druskos, pipirų

Į šiltą vandenį supilkite aliejų, išmaišykite ir pilkite į dubenį su miltais. Suberkite druską, minkykite, kol tešla bus elastinga ir vientisa. Jei reikia, įdėkite daugiau miltų.

Atidėkite tešlą į šoną, kol ruošite įdarą.

Nedideliame kiekyje aliejaus apkepinkite svogūną smulkintą ir smulkintus pievagrybius. Dėkite į dubenį su faršu ir subėrę prieskonius gerai išmaišykite.

Tešlą išminkykite plonai, su apvalia forma išspauskite apskritimą, dėkite faršo ir grybų įdarą, užlenkę per pusę su šakute suspauskite kraštelius.

Kepkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai iškeps.

Man išėjo 12 čeburekų. Valgėme su sultiniu.