Reikės:

250 ml. vandens,
20 gr. saulėgrąžų aliejaus,
pagal skonį druskos,
1 kiaušinis,
80 gr. miltų plikiniui,
480 gr. miltų

Įdarui:

500 gr. kiaulienos,
1 didelis svogūnas,
3 skiltelės česnako,
150 gr. kefyro
druskos, pipirų pagal skonį,
petražolių keli lapai.

Vandenį užvirinti kartu su aliejumi, druska, kai užvirs supilti plikiniui skirtus miltus ir gerai išmaišyti, kad neliktų gumuliukų, kai atauš įmušti kiaušinį, išmaišyti, suberti likusius miltus ir labai gerai išminkyti (apie 15 min). Įdėti į maistinę plėvelę, padėti į šaldytuvą mažiausiai valandai.

Išėmus perminkyti ir tešlos imti maždaug 80 gr., plonai plonai išminkyti, dėti įdarą ir užspausti kraštus pirštais.

Įdarui susimalame mėsą (galit faršą pirktą naudot) supjaustyti svogūnus smulkiai, česnakus, sudėti prieskonius, žalumynus, supilti kefyrą.

Kepti labai gerai įkaitintame aliejuje. Kepti, kol gražiai apskrus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)