Produktai:

225 g sausainių
100 g tirpinto sviesto
100g mėgiamų riešutų

Įdarui:

500 g maskarponės sūrio
1 indelis kondensuoto pieno (385 g)
250 g plakamosios grietinėlės
3 v.š. želatinos

Kaip gaminti:

1. Mėgstamus riešutus susmulkinti gana stambiai. Sausainius smulkintuvu sutrinti iki trupinių. Viską sumaišyti, užpilti lydytu sviestu ir gerai suslėgti folija išklotoje formoje (24cm diametro). Padėti į šaldytuvą stingti.

2. Maskarponės sūrį išplakti su kondensuotu pienu.

3. Grietinėlę išplakti iki standžių putų.

4. Želatiną užpilti vandeniu ir išbrinkinti. Vėliau ištirpdyti vandens garų vonelėje. Atvėsinti. Atsargiai įmaišyti į maskarponės masę.

5. Įmaišyti išplaktą grietinėlę.

6. Viską supilti ant sausainių pagrindo ir dėti į šaldytuvą stingti bent 3 valandoms. Viršų papuošti tarkuotu ir tirpintu šokoladu.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)