Reikės:

300 g miltingesnių bulvių;
krapų arba svogūnų laiškų;
1 kiaušinio; druskos;
šviežių maltų pipirų

Įdarui:

150 g silkės aliejuje;
2 virtų burokelių;
1 skiltelės česnako;
šviežių maltų pipirų;
druskos

Bulves sutarkuokite burokų trintuve. Jei atsirado šiek tiek vandens, nupilkite.

Įkulkite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų, sudėkite kapotus krapus ar svogūnų laiškus. Gerai viską išmaišykite. Keksiukų formą ištepkite sviestu arba išpurkškite aliejumi.

Į formeles sudėkite maždaug po 1,5 valgomojo šaukšto bulvių masės. Patartina kepti silikoninėse formelėse, bus lengviau išimti. Kepkite įkaitintoje iki 180° C orkaitėje apie 15-20 minutes.

Į kiekvieną lizdelį įdėkite šaukštelį sutarkuotų burokėlių su česnaku, plonai pjaustytos silkės, papuoškite žalumynais. Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt