Reikės:

2 kg bruknių
1 kg slyvų
1,5 kg uogienių cukraus
1 cinamono lazdelė
5 gvazdikėliai

Bruknes perrinkite, nuplaukite ir išvirkite, nugraibydami putas. Slyvas išgliaudykite ir supjaustykite. Suberkite į bruknes kartu su prieskoniais ir virkite, kol suminkštės.

Baigiant virti suberkite uogienių cukrų, gerai išmaišykite ir kai užvirs, pavirkite dar 5 minutes. Supilstykite į iškaitintus stiklainius ir sandariai uždarykite.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)