6 porcijos
Produktai:
1 gūžė brokolių,
200 g kiaulienos,
razinų (jei norite),
1 svogūnas,
0,5 skardinės konservuotų žirnelių,
100 g migdolų.
Užpilui:
3 šaukštai majonezo,
2 šaukštai obuolių acto 1 šaukštas medaus,
druskos.
Kaip gaminti:
1. Visus komponentus užpilui sumaišykite.
2. Brokolius išskirstykite žiedynais, 3 minutes pamirkykite verdančiame vandenyje. Paskui perpilkite šaltu vandeniu.
3. Brokolius supjaustykite gabalėliais, svogūnus – pusžiedžiais. Migdolus paskrudinkite sausoje keptuvėje ir susmulkinkite.
4. Sumaišykite brokolius, kiaulieną, svogūnus, žaliuosius žirnelius, razinas ir migdolus. Užpilkite užpilu, pastatykite 1 val. į šaldytuvą.
Skanaus!