Reikės:

2 „Earl Grey“ arbatos maišeliai,
60 ml verdančio vandens,
80 ml pieno,
150 g sviesto minkšto,
150 g cukraus,
3 kiaušiniai,
žiupsnelis druskos,
1 šaukštelis kepimo miltelių,
200 g miltų,
250 g cukraus pudros glajui,
3 šaukštai citrinos sulčių.

Arbatos pakelių turinį suberti į dubenėlį ir užpilti verdančiu vandeniu ir palikti kelioms minutėms, tada sumaišyti su pienu.

Minkštą sviestą išsukti su cukrumi. Įmaišyti po 1 kiaušinį. Suberti miltus, druską ir kepimo miltelius, išmaišyti, supilti arbatos mišinį.

Supilti į skardą ir kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 20-30 min.

Kai keksas atvės, aplieti glajumi iš cukraus pudros ir citrinos sulčių.