Produktai:

300 gramų makaronų,
500 gramų rūkytos vištienos krūtinėlės,
500 gramų pievagrybių,
3 kiaušiniai,
2 šaukštai kapotų smulkintų petražolių,
3 šaukštai alyvuogių aliejaus,
0,5 stiklinės mėsos sultinio,
4 šaukštai tarkuoto kietojo sūrio,
1 stiklinė grietinėlės,
malto muskato riešuto,
druskos, juodųjų maltų pipirų.

Kaip gaminti:

1. Makaronus išvirkite dideliame kiekyje pasūdyto vandens, paskui nukoškite.

2. Pievagrybius supjaustykite šiaudeliais ir kepkite dalyje aliejaus, kol pagels. Paskui įpilkite sultinio ir pusę grietinėlės, įberkite druskos, pipirų ir troškinkite.

3. Vištienos krūtinėlę supjaustykite šiaudeliais, sumaišykite su makaroniais ir su žalumynais.

4. Pusę makaronų masės sudėkite į aliejumi išteptą kepimo formą. Ant viršaus uždėkite sluoksnį grybų įdaro, tuomet sudėkite likusią makaronų masę.

5. Kiaušinius išplakite su likusia grietinėle, sūriu, muskato riešutais, druska ir pipirais.

6. Gauta mase apliekite makaronus. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 30 min.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)