Lavašo riekeles ar vokelius papuoškite žalumynais.
Įdarai:
1. Susmulkinkite pakelį krabų lazdelių, įberkite smulkintų petražolių ir krapų, česnako, pagal skonį įdėkite majonezo. Įdaras neturi būti skystas. Įberkite 100 g tarkuoto sūrio ir išmaišykite.
2. 200 g varškės sumaišykite su smulkintu česnaku, žaliais krapais. Įdėkite majonezo, išmaišykite.
3. 200 g minkšto sūrio sutrinkite, kad neliktų gumulėlių. Įdėkite 100 g smulkiai tarkuotų morkų, smulkintų petražolių ir majonezo, išmaišykite.
4. Saują krapų, saują petražolių ir kelis svogūnų laiškus susmulkinkite ir sumaišykite su 200 g lydyto sūrio.
5. Susmulkinkite 300 g silkės, įberkite krapų, petražolių, 3 kietai virtus smulkintus kiaušinius, 2 virtas tarkuotas morkas. Įdėkite majonezo, išmaišykite.
6. 200 g kumpio sutarkuokite, įdėkite 100 g tarkuoto kietojo sūrio, smulkintų česnakų, krapų ir pagal skonį majonezo.
7. Sutarkuokite 200 g kumpio ir 100 g kietojo sūrio. Įberkite 100 tarkuotų morkų, krapų, įdėkite majonezo.
8. Sutarkuokite burokine tarka 3 raugintus agurkus, 300 g keptos ar rūkytos vištienos smulkiai supjaustykite, taip pat susmulkinkite 1 papriką ir 2 svogūnus, įdėkite du smulkintus šviežius pomidorus, majonezo, viską išmaišykite.
9. 100 g tarkuoto kietojo sūrio sumaišykite su 200 g kepto faršo, smulkinto česnako, 1 skardine baltųjų konservuotų pupelių, 1 smulkinta paprika ir majonezu.
10. 200 g sūrio sutarkuokite, įberkite druskos, smulkintų kalendrų, krapų, petražolių, įdėkite majonezo, išmaišykite.
11. Lavašą ištepkite lydytu sūriu, ant viršaus plonai išdėliokite upėtakio filė.
12. 1 saują žalumynų susmulkinkite ir sumaišykite su lydytu sūriu.
13. 1 skardinę žuvies konservų aliejuje sutrinkite šakute, įberkite 200 g tarkuoto sūrio, krapų, įdėkite majonezo, išmaišykite.
14. 1 svogūną susmulkinkite, pakepkite aliejuje ir sumaišykite si 1 smulkintu virtu kiaušiniu, 2 tarkuotomis virtomis morkomis, 2 lydytais sūreliais, majonezu ir žalumynais.
15. 200 g varškės sumaišykite su 20 g tarkuoto sūrio, smulkintu česnaku, majonezu, krapais ir petražolėmis.