Lavašo riekeles ar vokelius papuoškite žalumynais.

Įdarai:

1. Susmulkinkite pakelį krabų lazdelių, įberkite smulkintų petražolių ir krapų, česnako, pagal skonį įdėkite majonezo. Įdaras neturi būti skystas. Įberkite 100 g tarkuoto sūrio ir išmaišykite.

2. 200 g varškės sumaišykite su smulkintu česnaku, žaliais krapais. Įdėkite majonezo, išmaišykite.

3. 200 g minkšto sūrio sutrinkite, kad neliktų gumulėlių. Įdėkite 100 g smulkiai tarkuotų morkų, smulkintų petražolių ir majonezo, išmaišykite.

4. Saują krapų, saują petražolių ir kelis svogūnų laiškus susmulkinkite ir sumaišykite su 200 g lydyto sūrio.

5. Susmulkinkite 300 g silkės, įberkite krapų, petražolių, 3 kietai virtus smulkintus kiaušinius, 2 virtas tarkuotas morkas. Įdėkite majonezo, išmaišykite.

6. 200 g kumpio sutarkuokite, įdėkite 100 g tarkuoto kietojo sūrio, smulkintų česnakų, krapų ir pagal skonį majonezo.

7. Sutarkuokite 200 g kumpio ir 100 g kietojo sūrio. Įberkite 100 tarkuotų morkų, krapų, įdėkite majonezo.

8. Sutarkuokite burokine tarka 3 raugintus agurkus, 300 g keptos ar rūkytos vištienos smulkiai supjaustykite, taip pat susmulkinkite 1 papriką ir 2 svogūnus, įdėkite du smulkintus šviežius pomidorus, majonezo, viską išmaišykite.

9. 100 g tarkuoto kietojo sūrio sumaišykite su 200 g kepto faršo, smulkinto česnako, 1 skardine baltųjų konservuotų pupelių, 1 smulkinta paprika ir majonezu.

10. 200 g sūrio sutarkuokite, įberkite druskos, smulkintų kalendrų, krapų, petražolių, įdėkite majonezo, išmaišykite.

11. Lavašą ištepkite lydytu sūriu, ant viršaus plonai išdėliokite upėtakio filė.

12. 1 saują žalumynų susmulkinkite ir sumaišykite su lydytu sūriu.

13. 1 skardinę žuvies konservų aliejuje sutrinkite šakute, įberkite 200 g tarkuoto sūrio, krapų, įdėkite majonezo, išmaišykite.

14. 1 svogūną susmulkinkite, pakepkite aliejuje ir sumaišykite si 1 smulkintu virtu kiaušiniu, 2 tarkuotomis virtomis morkomis, 2 lydytais sūreliais, majonezu ir žalumynais.

15. 200 g varškės sumaišykite su 20 g tarkuoto sūrio, smulkintu česnaku, majonezu, krapais ir petražolėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)