1. Baldų vieta.

Nesustatykite visų baldų prie sienų, pastumkite juos ir į kambario vidurį – išnaudosite erdvę. Ant ilgos sienos neprivalu kabinti didelio paveikslo. Galite pakabinti kelis mažesnius paveikslus – jų daromas įspūdis bus ne menkesnis, o dažniausiai kainuos pigiau. Juos galite susieti vienodais rėmeliais.

2. Sustumtos sofos.

Jei kambaryje – du pagrindiniai objektai, pavyzdžiui, vienoje pusėje – židinys, kitoje – gražus vaizdas (pro langą), baldus sustatykite taip, kad abu išnaudotumėte. Nebijokite sustumti dviejų sofų nugaromis, o kitus baldus išdėlioti aplink jas. Galite palikti tarp sofų vietos – apie 75 – 80 cm, kad žmonės galėtų laisvai praeiti.

3. Didelis kilimas.

Kambariui su keliomis sėdėjimui skirtomis vietomis labiau tiks didelis kilimas. Su keliais mažais kilimėliais kambaryje gali susidaryti padrikumo įspūdis. Dideliam kambariui nepirkite kilimo su stambiais raštais. Parinkite subtilios spalvos ir tekstūros kilimą, kuris uždengtų visas grindis, tada apkirpkite, kad nuo kiekvienos sienos liktų apie 30 cm., kraštus apsiūkite.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)