Pilka spalva niekada neišeis iš mados, nes ji labai praktiška – pilkame fone net paprasčiausia dekoracija išsiskiria ir atrodo prabangiai.

Naujausia tendencija yra pilka virtuvė, derinama su antra spalva arba netgi vienspalvė pilka virtuvė, kurios tekstūra ir medžiagos primena akmenis ar betoną.
Interjeras, virtuvė
Interjeras, virtuvė

Ar balta virtuvė vis dar madinga?

Taip, balta vis dar išliks mados arenoje, tačiau kadangi ji jau nuodugniai ištyrinėta ir išbandyta, jos vienos jau nebeužteks. Siekdami pabrėžti baltos virtuvės patrauklumą, dizaineriai naudos ryškias papildomas spalvas arba geometrines formas ar raštus, kad kompozicija taptų linksmesnė.

Pastebimi oranžiniai akcentai, nušviečiantys baltos spalvos dominavimą. Tačiau atminkite, kad balta spalva jau po truputį traukiasi iš interjero dizaino – ir tikrai, argi balta virtuvė praktiška?
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)