„Sanistal“ salonuose pristatomas „Geberit Aquaclean“ klozetas atrodo įprastai, tačiau turi išskirtinę – apiplovimo – funkciją. Tad visą būtiną darbą padaro ir visišką komfortą garantuoja švelni, kūno temperatūros vandens srovė, kurios stiprumą galima reguliuoti pulteliu.

Kad klientai galėtų pajusti išskirtinius naujojo šveicarų kūrinio privalumus, gamintojai revoliuciniam gaminiui pristatyti ėmėsi netradicinio sprendimo – nutarė leisti jį išbandyti. Patirti kaip veikia ši naujovė galima Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos „Sanistal“ salonuose.

„Geberit Aquaclean“ yra modernaus dizaino ir gaminamas iš aukščiausios kokybės medžiagų. Kaip ir dauguma šiuolaikinių klozetų jis yra tvirtinamas prie sienos, o bakelis – sienoje, po apdaila.

„Mūsų siekis – pasiūlyti kiekvienam klientui tai, kas geriausiai atitiktų jo poreikius ne tik dabar bet ir po daugelio metų: kokybiškus, patikimų gamintojų produktus. Taip pat stengiamės plėsti savo klientų akiratį supažindindami juos su pačiais naujausias ir inovatyviausiais produktais, koks ir yra „Geberit Aquaclean“, - sako Valerijus Sidorčukas, „Sanistal“ marketingo vadovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (178)