Pamatykite: gėlė plėšrūnė, kuri ryja viską iš eilės

 (12)
Tikriausiai girdėjote apie augalus, kurie minta vabzdžiais, o kai kuriuos, auginamus namuose, retkarčiais netgi rekomenduojama pamaitinti žalia mėsa. Tačiau yra tokių plėšrūnų, kurie griebia viską, kas tik prie jų prisiartina. Šis nuotaikingas filmukas būtent apie vieną tokių augalų.
Pamatykite: gėlė plėšrūnė, kuri ryja viską iš eilės
© Shutterstock nuotr.

www.DELFI.lt
Naujienų prenumerata
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Naujos formos

Patarimai, kaip išsirinkti tapetus būtent jūsų kambariui

Tapetai – viena populiariausių namų apdailos priemonių, o pirmieji vasaros mėnesiai – tas laikas, kai Lietuvoje jų parduodama daugiausiai. Besiruošiančius atsinaujinti namų sienas specialistai įspėja: tapetus reikia rinktis itin atsakingai – blogai pasirinkti tapetai gali ne tik sugadinti interjerą, bet ir sukelti sveikatos sutrikimų. Taigi, į ką reikėtų atkreipti dėmesį renkantis tapetus?

10 originalių būdų panaudoti be poros likusią kojinę (9)

Net du trečdaliai lietuvių namuose turi vienišų, be poros likusių kojinių – taip rodo naujausias „Samsung AddWash“ tyrimas. Anot jų, šis stebuklas ar prakeiksmas, nesvarbu, kas kaip pavadins, dažniausiai įvyksta po skalbimo. Tad jei pas Jus, kaip ir pas daugelį, spintoje yra tuntas vienišų kojinių, siūlome 10 originalių būdų, kaip jas panaudoti.

Interjero dizainerės patarimai, kaip susitvarkyti lauko terasą

Atšilus orams, keliamės į lauką. Susikūrus landšafto interjerą, o namus atnaujinus vasariškomis spalvomis, pradedame galvoti apie kitą erdvę, kurioje šių metų laikotarpiu praleisime daugiau laiko. Tai – lauko terasa.

Neįtikėtinos idėjos namams: nuo butelių laikiklių iki stilingų daiktų (2)

Gemnialu tai, kas paprasta. Iš tiesų pačios puikiausios idėjos yra labai nesudėtingos, tereikia į tą patį dalyką pažiūrėti iš kito taško.

Virtuvės triukas: paprasčiausias būdas pagaląsti peilį (8)

Ar peiliai jūsų virtuvėje atbuko tiek, kad sunkiai beįveikia pomidorą, o duoną labiau trupiną negu riekia?