Pagrindinis naujienų portalas Lietuvoje DELFI atveria savo duris.

Įžengus į DELFI biurą pasijunti lyg apsilankęs jų puslapyje - iškart atsiduri dėmesio centre. Amfiteatras ties įėjimu sustiprina šį jausmą ir sukuria neformalią, daugiafunkcinę erdvę susitikimams bei darbui. Pro pagrindinį įėjimą patenkama į didelę, atviro plano erdvę, skatinančią kūrybiškumą ir bendradarbiavimą bei kuriančią karštų naujienų „avilio” atmosferą. Susitikimų kambariai išdėstyti dvejose antresolėse, į kurias patenkama laiptais ar per įėjimo amfiteatrą.

DELFI biuro nuosaikus interjeras sukuria foną čia nuolat verdančiam veiksmui, o DELFI komanda yra pagrindiniai veikėjai šioje erdvėje.

Open House Vilnius - tai atviros architektūros savaitgalis, kviečiantis miestiečius ir miesto svečius pažinti šiuolaikišką ir išskirtinę Vilniaus architektūrą. Savaitgalio metu duris atvers daugiau nei 40 Vilniaus pastatų, kurie įprastai yra visiškai arba iš dalies neprieinami visuomenei.

Renginys yra nemokamas ir atviras visiems.

Daugiau informacijos: www.openhousevilnius.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)