Kriaušių žalsva ir vyšninė

Šis stiprus ir kontrastingas derinys dar kartą įrodo, kad priešybės traukia, ir dar kaip! Gaivios ir džiaugsmingos spalvos tiesiog užkrečia gera nuotaika. Pabandykite pritaikyti šį derinį svetainėje - nudažykite sienas švelniai žaliu atspalviu, o baldus ir aksesuarus parinkite iš vyšninės gamos.

Čili ir pilkas grafitis

Tai tradicinis ir gana dažnai naudojamas derinys. Kaip jis veikia: turtinga ir sodri raudona išryškina neutralią pilką, bet nekonfliktuoja su ja, dėl to patalpa atrodo labai jauki.

Šokoladas ir dangaus mėlynumas

Mėlyna spalva sukuria gilumo įspūdį ir praplečia mažų patalpų erdvę. O kad mėlyni tonai per daug neatšaldytų kambario, atskieskite juos rudos spalvos atspalviais. Interjeras iš karto taps minkštesnis ir šiltesnis.

Auksas ir sidabras

Ramūs pilki tonai prigesina iššaukiančią geltoną. Išbandykite minkštesnius atspalvius, vienspalvę apdailą derinkite su raštais. Skirtingų raštų bei formų, bet tų pačių atspalvių daiktai puikiai susigyvens vieni su kitais.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)