Name įrengtas ir garažas, esantis greta virtuvės ir svetainės.

Taigi, būsto savininko pageidavimu raudonas superautomobilis tapo svarbiausiu dekoro elementu 420 kvadratinių metrų ploto name, kuriame kambariai išsidėstę skirtingame aukštyje. Štai virtuvė įsikūrusi žemiau, o taupant erdvę stalas čia įrengtas pasitelkus hidrauliką.

„Millimeter Interior Design Ltd“ namo rekonstrukcijai naudojo stiklą ir plieną, taip siekdami sukurti šiuolaikiškumo įspūdį. Galiniame namo kieme visų laukia baseinas.

„Nepraktiška ir ankšta kelių aukščių dėžė buvo paversta keturių aukštų namu, turinčiu garažą, didelę svetainę, šeimos kambarį, du nedidelius vonios kambarius, į kuriuos galima patekti iš miegamųjų, du svečių miegamuosius su vienu bendru svečiams skirtu vonios kambariu, pagalbinio darbuotojo kambarį, šeimininko miegamąjį su vonios kambariu, erdvia drabužine ir jaukiu darbo kambarėliu.

Ant namo stogo įrengta atvira vieta pasisėdėjimui, iš kurios atsiveria įspūdingas vaizdas į jūrą ir sodą“, – teigia kompanija „Millimeter Interior Design Ltd“.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)