Marmuriniai margučiai: prabangus rezultatas be didelių pastangų

Marmuro efektą padeda išgauti tušas alkoholio pagrindu, kuris tiesiog mažute kempinėle užtapšnojamas ant kiaušinio. Išmėginkite - tai tikrai labai smagus kiaušinių marginimo būdas, o rezultatas labai puošnus.

Šio tušo galite rasti rankdarbių parduotuvėse. Visas procesas - žemiau esančiuose vaizdo reportažuose.

Žėrintys kiaušiniai - šventinei nuotaikai sukurti

Taip dekoruoti margučiai skirti tikrai ne valgymui, o namų puošimui. O jų blizgesys suteiks šventei ypatingos nuotaikos.

Kaip tokius margučius pasigaminti, rasite apačioje esančiame vaizdo reportaže.

Rezultatas pranoks lūkesčius: dekupažiniai kiaušiniai

Dekupažas - tikrai ne naujas rankdarbių būdas, kuriuo galima dekoruoti dėžutes, puodukus, vazonus ir viską, ką matote aplink. Taip pat ir kiaušinius. Tai puikus pasirinkimas tiems, kas neturi didelių piešimo įgūdžių - rezultatas visada pranoksta lūkesčius!

Apie visą procesą pažingsniui - žemiau esančiuose vaizdo reportažuose.

Velykų stalo dekorui - auksinis kiaušinis

Sutikite, kaip būtų smagu velykinėje pintinėje tarp visų margučių rasti auksinį kiaušinį! Taigi turite progą pradžiuginti artimuosius, tereiks truputį pasistengti.

Senas geras būdas: kiaušinių marginimas kojinėje

Jums reikės senos kojinės, siūlų, įvairių žolelių, kiaušinių ir dažų. Dar galite suspėti prisirinkti svogūnų lukštų ir dažyti ekologiškai. Jei šis aspektas jums nėra svarbus, galite rinktis cheminius dažus kiaušinių dažymui.

Visas procesas žingsnis po žingsnio - apačioje esančiame vaizdo reportaže.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)