„Tikriausiai už savo automobilio parkingą sumokate daugiau, nei investuojate į savo miego kokybę“, - retorinį klausimą į salono atidarymą Vilniuje susirinkusiems svečiams uždavė Thomas van der Kallen, įmonės viceprezidentas.

Šis Švedijos gamintoja lovose naudoja tik natūralias medžiagas, tad jose nėra jokių plėvelių, latekso, putplasčio ar plastiko. Lovų rėmai gaminami iš pušies medienos, o čiužinys sudarytas iš linas, vilna, medvilnė, sluoksnių. Vienam sluoksniui naudojama medžiaga yra ypatinga ir neįprasta – tai arklio ašutai. Prieš naudojimą ašutai yra išplaunami, iššukuojami, išgarinami, taip užkertant galimybes alerginei reakcijai. Kiekvienas arklio ašuto plaukelis yra kaip orui pralaidus vamzdelis, kuris veikia kaip vėdinimo sistema ir neleidžia miegančiojo kūnui sukaisti, todėl šioje lovoje miegantis žmogus jaučia tinkamiausią temperatūrą tiek šiltu, tiek šaltu oru – dėka natūralių arklio ašutų ir kitų natūralių medžiagų jam nei per karšta, nei per šalta, todėl užmiegama greičiau, miegama giliau bei naktį prabundama rečiau. Viduramžių riteriai po šarvais vilkėdavo marškinius, pasiūtus iš arklio ašutų, kurie ne tik vėsindavo, bet dėl savo tvirtumo apsaugodavo ir nuo priešininkų kardų.

Anot Lauros Budrevičiūtės - Bakšys, kiekviena lova gaminama pagal individualų užsakymą, tad klientai galės rinktis įvairius miego baldo parametrus pagal savo poreikius, pavyzdžiui, netolygų čiužinio kietumą, jei kartu miegančioje poroje vienas mėgsta kietą čiužinį, o kitas – minkštą, jie galės pasirinkti skirtingą čiužinio kietumą skirtingose pusėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)