Šiemet "Namų pasaulyje" prisistatys 153 dalyviai, tai yra daugiausiai per visą šios parodos gyvavimo istoriją. Pernai parodoje dalyvavo 138 įmonės. Lyginant su 2004-aisiais, šiemet taip pat išsiplėtė parodos plotas ir tematika.

Pernai "Namų pasaulį" aplankė apie 27 tūkst. lankytojų, ne mažesnio susidomėjimo tikimasi ir šiemet. Organizatoriai atkreipia dėmesį, jog "Namų pasaulyje" pristatomi stendai bei seminarai sudomina ne tik specialistus, bet ir individualius asmenis, ketinančius statyti, įsirengti ar pagražinti savo būstą.

"Namų pasaulyje" šiemet apie septintadalį dalyvių pristatys statybines medžiagas, tiek pat įmonių siūlys durų sistemas. Kiek mažiau dalyvių pristatys stogo dangas bei langus. Taip pat bus nemažai interjero apdailos elementų, namų apyvokos reikmenų, šildymo ir vėdinimo sistemų.

Namą ketinantys statyti gyventojai galės pasisemti idėjų architektūros darbų ekspozicijoje, kurioje gyvenamųjų namų projektus rodys keturi architektai.

Kaip ir pernai, parodos metu bus išrinktas parodos "Namų pasaulis 2005" geriausias produktas, paslauga, lietuviškas gaminys, aktualiausias pranešimas, originaliausias įmonės prisistatymas bei originaliausias stendas.

Parodą organizuojančios bendrovės "Ekspozicijų centras" direktoriaus Eriko Piskunovo teigimu, "Namų pasaulis" kasmet būna pirmoji tokio pobūdžio paroda mūsų šalyje. Nemažai daliai įmonių šis Kauno renginys praverčia tarsi repeticija ruošiantis dalyvauti Vilniuje rengiamoje labiau specializuotoje statybos ir remonto parodoje "Resta", kuri šiemet vyks kovo 22-25 dienomis.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją