Elektroninės parduotuvės ellmuilas.lt direktorė Liudmila Urbonaitė dovanoms siūlo pasigaminti kelias mielas kvepiančias smulkmenas voniai ir pateikia kelis receptus bei darbo eigą pažingsniui.

Vonios pienas su rožių žiedais

Pieno milteliai – 60 g
Epsom druska – 50 g
Soda 10 g
Kukurūzų krakmolas - 10g
Rožių kvapusis aliejus iki 10 lašų
Rožių žiedlapiai
200 ml indelis

Dezinfekuokite indelį, įrankius ir rankas. Į dubenėlį suberkite druską, įlašinkite kvapųjį aliejų, viską gerai išmaišykite. Suberkite pieno miltelius, sodą, kukurūzų krakmolą ir rožių žiedlapius, viską gerai išmaišykite ir sudėkite į indelį.

Naudojimo instrukcija: įberkite 5-6 valgomuosius šaukštus į karštą vonią ir mėgaukitės nuostabaus kvapo ir poveikio pieno vonia.

Gaivinanti druska voniai

Negyvosios jūros druska 200 g
Soda 8 g
Geltonos spalvos mineralinis pigmentas
Apelsinų arba mandarinų eterinis aliejus iki 10 lašų
Džiovinti medetkų žiedlapiai

Dezinfekuokite indelį, įrankius ir rankas. Į dubenėlį suberkite druską, ant peilio galiuko mineralinio pigmento, viską gerai išmaišykite. Paskui įlašinkite eterinį aliejų, viską gerai išmaišykite, suberkite sodą ir medetkų žiedlapius, dar kartą gerai išmaišykite.

Naudojimo instrukcija: įberkite 5-6 valgomuosius šaukštus į karštą vonią ir mėgaukitės nuostabaus kvapo gaivinančia vonia.

Atpalaiduojanti vonios druska

Negyvosios jūros druska 200 g
Soda 8 g
Violetines spalvos mineralinis pigmentas
Levandų eterinis aliejus iki 10 lašų
Džiovinti levandų žiedai

Dezinfekuokite indelį, įrankius ir rankas. Į dubenėlį suberkite druską, ant peilio galiuko mineralinio pigmento, viską gerai išmaišykite. Paskui įlašinkite eterinį aliejų, viską gerai išmaišykite, suberkite sodą ir levandų žiedlapius, dar kartą gerai išmaišykite.

Naudojimo instrukcija: įberkite 5-6 valgomuosius šaukštus į karštą vonią ir mėgaukitės nuostabaus kvapo atpalaiduojančia vonia.

Harmonizuojanti vonios druska

Negyvosios jūros druska 200 g
Soda 8 g
Rožinės spalvos mineralinis pigmentas
Pelargonijų eterinis aliejus iki 10 lašų
Džiovinti rožių žiedlapiai

Dezinfekuokite indelį, įrankius ir rankas. Į dubenėlį suberkite druską, ant peilio galiuko mineralinio pigmento, viską gerai išmaišykite. Paskui įlašinkite eterinį aliejų, viską gerai išmaišykite, suberkite sodą ir rožių žiedlapius, dar kartą gerai išmaišykite.

Naudojimo instrukcija: įberkite 5-6 valgomuosius šaukštus į karštą vonią ir mėgaukitės nuostabaus kvapo harmonizuojančia vonia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)